اختصاصی – به گزارش جنبش مقابله با رسانههای بیگانه، امپراتوری دروغ: سطح اطلاعات و سواد عوامل شبکه «صدای آمریکا» آنقدر پایین است که مسئولان و شخصیتهای ایران را نمیشناسند و مسئولیتهای آنها را اشتباه میگیرند و حتی پیش آمده که برخی از آنها را در خیال خود میکشند!
«مهدی فلاحتی» از جمله عوامل بدنام VOA است که سابقه بسیاری در گافدادن دارد. این مجری برنامه «صفحه آخر» شبکه «صدای آمریکا» که پیش از این نیز بارها به دلیل گافهای متعدد خود در این برنامه مورد انتقاد بینندگان این شبکه قرار گرفته بود، چند ماه پیش در گافی بزرگ اعلام کرد که آیتالله موحدی کرمانی امام جمعه موقت تهران از دنیا رفته است!
فلاحتی که چند سال پیش با وجود تایید تجاوزش به «الهام ستاکی» با کمک مسئولان بلندپایه شبکه، توانست مجریِ زنِ مذکور را از این شبکه اخراج نموده و پس از مدتی غیبت دوباره به شبکه باز گردد، چند ماه پیش در سوتی دیگر سردار «سید محمد حجازی» معاون آماد، پشتیبانی و تحقیقات صنعتی ستاد کل نیروهای مسلح را «محسن حجازی» نامیده بود و در موردی دیگر حجتالاسلام سالک، نماینده فعلی اصفهان در مجلس شورای اسلامی را نیز جزء نمایندگان سابق مجلس شورای اسلامی معرفی کرد!
اینها تنها موارد معدودی از گافهای عجیب «مهدی فلاحتی» است و تعداد سوتیهای وی آنقدر زیاد است که قابل شمارش نیست، اما هنوز پشتش به «ستاره درخشش» مدیر بخش فارسی «صدای آمریکا» گرم است.
«مهدی فلاحتی» در جدیدترین گاف خود در اقدامی ناشیانه با سوءاستفاده از یک فایل صوتی و پخش این فایل مکالمه تلفنی بین «غلامعلی رضوانی» معاون اسبق سیاسی و امنیتی استاندار گیلان با یکی از بزرگان آن استان، تصویری از «محمد احمدیپور» معاون کنونی سیاسی و امنیتی استاندار گیلان پخش و این سخنان را به وی نسبت داد. در حالی که این فایل صوتی، مربوط به چهار سال پیش بوده و این مجری «صدای آمریکا» سعی کرده با سوءاستفاده از این فایل و ویرایش و انتخاب گزینشی از بخشهایی از آن، ادعا کند که در جمهوریاسلامی انتخابات فرمایشی است!
این اقدام ناشیانه «مهدی فلاحتی» ناشی از شتابزدگی و عجله او و دیگر رسانههای زنجیرهای بیگانه برای ایجاد فضای تشویش در آستانه برگزاری دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری است.
گفتی است، در سالهای اخیر از سوی برخی نمایندگان کنگره آمریکا طرح تعطیلی بخش فارسی شبکه صدای آمریکا در جریان افتاده بود. همچنین بسیاری از عناصر رسانهای اپوزیسیون با انتقاد از عملکرد ضعیف عوامل شبکه «صدای آمریکا»، ضرر وجود این شبکه را بیشتر از سود آن دانستهاند.
برای نمونه، «مجید محمدی» اپوزیسیون فراری ساکن آمریکا، طی مقالهای با انتقاد از عملکرد شبکه «صدای آمریکا» خواستار تعطیلی این رسانه دولتی آمریکا شد و نوشته بود: “بخش دولتی رسانههای خارج از آمریکا (VOA) با اتلاف، خویشاوندسالاری، افت مخاطب و سیاستهای متناقض با ارزشهای حاکم بر جامعه آمریکا و دیگر جوامع غربی درگیر بوده است …”
انتهای پیام/