اختصاصی – به گزارش جنبش مقابله با رسانههای بیگانه، امپراتوری دروغ: اواخر دی ماه امسال بود که خبر مرگ مشکوک «آلبرتو نیسمن» دادستان دادستان آرژانتینی ماجرای آمیا در رسانههای منتشر شد. برخی رسانهها گفتند که «آلبرتو نیسمن» خودکشی کرده است.
«مریم قجر عضدانلو ابریشمچی رجوی» برای اینکه همسویی خود را بهطور آشکار به صهیونیستها نشان دهد، در روزهای اخیر طی پیامی دادستان آرژانتینی ماجرای آمیا را “شهید” نامیده و گفته که “دکتر «آلبرتو نیسمن» نه تنها شهید مردم آرژانیتن، بلکه شهید صلح و بشریت در مقابله با تروریسم است. علاوه بر این، او به طور خاص در ردیف شهیدان مردم و مقاومت ایران علیه بنیادگرایی و تروریسم برخاسته از آن قرار دارد.”
با گذشت چند روز از خودکشی قاضی آرژانتینی، دم خروس دروغهای «مریم رجوی» بیرون زده و برای اینکه سرسپردگی خودش را به صهیونیستها نشان دهد، خبر فرار «دامیان پاختر» (نخستین خبرنگاری که درباره مرگ آلبرتو نیسمن گزارش داد) از کشور آرژانتین به سرزمینهای اشغالی را که همه خبرگزاری آن را انعکاس دادند را در سایتهای خود تنها در این حد منتشر کرد که این خبرنگار فرار کرده است و اصلا اینکه این فرد به چه مکانی گریخته را عنوان نکرده است! در قدم بعدی «مریم رجوی» برای نزدیکی بیشتر در اوج وقاحت، این قاضی وابسته به صهیونیسم را شهید نامگذاری میکند.
سئوال این است که، چرا این خبرنگار برای حفظ جانش باید به رژیم صهیونیستی پناه ببرد!؟ آیا این خبرنگار نمیتواند در همکاری با سازمانهای اطلاعاتی صهیونیستها این اقدام را انجام داده باشد؟ مرگ این قاضی چه ربطی به جانیانی نظیر منافقین دارد که اینگونه سعی دارند از وی قدیسی ساخته تا بتوانند نزدیکی خود را به صهیونیستها نشان دهند؟ از چه موقع وقتی یک فردی که اقدام به خودکشی میکند، نام شهید بر او نهاده میشود؟
وقتی «مریم قجر عضدانلو ابریشمچی رجوی» اینگونه در مورد فردی که دست به خودکشی زده صحبت نموده و نام شهید بر او مینهد، نشان از اوج حضیض و درماندگی فرقه رجوی دارد که مجبورند برای اتهامزنی به حکومت اسلامی ایران به هر دستاویزی چنگ بزنند. وقتی تروریستها نام کشتههای خود را شهید مینامند، از سران گروهک منافقین نیز جز این انتظاری نیست که قاضی خودکشیکرده را شهید بنامد تا بتوان از وی برای مطامع کثیف خود سوء استفاده کند.
گفتنی است، دو سال پیش یک مورخ و روزنامهنگار پژوهشی آمریکایی گفته بود که دادستان آرژانتینی «آلبرتو نیسمن» حکم بازداشت مقامات ایرانی به اتهام بمبگذاری مرکز یهودیان بوینسآیرس در سال ۱۹۹۴ را بر اساس ادعاهای اعضای سازمان منافقین صادر کرده بود.
«گرت پورتر» در مقالهای نوشت سند ۹۰۰ صفحهای حکم دستگیری مقامات ایرانی که اخیراً برای اولین بار به زبان انگلیسی منتشر شده است نشان میدهد که تنها منابع این دادستان آرژانتینی نمایندگان منافقین بودند. این تحلیلگر برجسته آمریکایی با بیسروته و تکراری خواندن این گزارش افزود: “این گزارش از اظهارات چهار تن از اعضای سازمان شورای ملی مقاومت که شاخه سیاسی مجاهدین خلق است به عنوان منابعی برای اینکه ایران را متهم به بمبگذاری آمیا در اوت ۱۹۹۳ کند، استفاده کرده است.”
وی منبع اصلی این دادستان آرژانتینی را «رضا ذاکری کوچکسرایی» رئیس کمیته امنیت و اطلاعات شورای مقاومت ملی دانست. پورتر در ادامه به شهادت این فرد در دادگاه شفاهی آرژانتین در سال ۲۰۰۳ اشاره میکند: “در تاریخ ۱۴ اوت ۱۹۹۳ در یک جلسهای در شورای امنیت ملی تصمیم به انجام این بمبگذاری گرفته شد. این جلسه به مدت ۲ ساعت از ساعت ۴:۳۰ تا ۶:۳۰ به طول انجامید.” در این گزارش یکی دیگر از اعضای باسابقه شورای به اصطلاح ملی مقاومت به نام «هادی روشنروان» برگزاری این جلسه را تأیید میکند، ولی معتقد است که در ۱۲ اوت برگزار شده و ادعا میکند که از دستورکار جلسه هم اطلاع کامل دارد! وی ادعا میکند که یکی از محورهای گفتگو «استراتژی صدور بنیادگرایی در سراسر جهان» بوده و ایده حمله به آرژانتین هم در این قسمت مورد بحث قرار گرفت.
پورتر با اشاره به دو تن دیگر از اعضای سازمان منافقین به نامهای احمدی و عشاقی (احتمالاً احمد وشاق از اعضای مرکزیت سازمان منافقین) که شهادت قبلیها را تأیید کردند افزود: “نیسمان به هیچ منبعی برای برگزاری چنین جلسهای غیر از اعضای مجاهدین خلق استناد نمیکند و مکرراً به همین چهار عضو شورای ملی مقاومت به عنوان سندی برای شرکت هفت تن از مقامات ارشد ایران در این جلسه که حکم بازداشتشان را صادر کرده استناد میکند. نیسمان ۲۹ مرتبه به کوچکسرایی، ۱۶ مرتبه به روشنروان و ۱۶ مرتبه به دو تن دیگر استناد می کند. نیسمان به هیچ مدرک یا دلیلی که نشان دهد هر یک از اعضای مجاهدین خلق در جایگاهی بودهاند که از ملاقاتی در چنین سطح بالایی اطلاع داشتهاند. گرچه مجاهدین خلق همیشه ادعا کرده است که به اسرار دسترسی دارد، ولی اطلاعاتی که ارائه تاکنون کردهاند در بهترین حالت از عوامل سطح پایین نظام بوده است. نیسمان با بهرهگیری از شهادت خشنترین مخالفان نظام ایران برای متهم کردن مقامات ارشد ایران به تصمیمگیری برای بمبگذاری تروریستی آمیا، هدف سیاسی آشکار مجاهدین خلق از ارائه اطلاعات که جلب حمایت آمریکا و اروپا برای سرنگونی نظام ایران است را انکار کرد.”
پورتر خاطرنشان کرد که نیسمان برای اعتبار بخشیدن به شهادت این افراد، اظهارات آنها را با صداقت و دقت و این اشخاص را کاملاً صادق خواند. وی با بیان این مطلب افزوده بود: “مسئولین مجاهدین خلق در سالیان گذشته پشت سر هم بیانیه صادر میکردند که اطلاعاتی از فعالیتهای پنهانی ایران بر روی سلاحهای هستهای، شیمیایی و بیولوژیکی دارند که تقریباً تمام آنها پس از بررسی آژانس بینالمللی انرژی اتمی غلط از آب درآمد.”
این روزنامهنگار مشهور آمریکایی ضمن اشاره به گزارش ۵۰۰ صفحهای نیسمان که اخیراً منتشر شد و در آن ایران را متهم به ایجاد شبکههای تروریستی در آمریکای لاتین نمود، تصریح کرد: “نیسمان مدت زیادی است که از جریانات سیاسی طرفدار اسرائیل و معاند ایران به عنوان منبع موثق در پرونده بمبگذاری آمیا و موضوع گستردهتر ایران و تروریسم استفاده کرده است.”
وی با این مطلب افزود که و نیسمان با انکار غیرقابلاعتماد بودن آشکار این افراد نشان داد که به جای کشف حقایق درگیر یک بازی سیاسی در زمین برخی منافع قدرتمند شده است.
انتهای پیام/