به گزارش جنبش مقابله با رسانههای بیگانه، امپراتوری دروغ: صدها نفر از کسانی که به انگلیس قاچاق میشوند و زیر سن قانونی هستند، برای بهرهبرداری جنسی و بردگی خانگی مورد استفاده قرار میگیرند.
نزدیک به ۲۴۰ نفر از نوجوانان و جوانانی که تصور میشود توسط قاچاقچیان انسان به منظور بهرکشی جنسی و سایر اشکال استثمار ربوده شدهاند، در سه ماهه سوم سال ۲۰۱۵ به مقامات مجری قانون ارجاع داده شدند.
سازمان ملی مبارزه با جرایم انگلیس(NCA)، مدل انگلیسی «افبیآی»، یافتههای مستدللی در این رابطه به دست آورده است که ماه گذشته آنها را منتشر کرده است.
آمار و ارقام ارائه شده توسط آژانس مکانیسم ارجاع جرایم ملی(NRM) در انگلیس به مقامات این کشور، پرده از این موضوع برداشت که قربانیان «قاچاق انسان» در خاک این کشور به بردگی گرفته می شوند.
این گزارش که بر اساس موارد ثبتشده در فاصله زمانی جولای و سپتامبر ۲۰۱۵ منتشر شده است، اطلاعات کلیدی در مورد قربانیان، مجموعه جداولی مانند ملیت، سن، جنسیت و نوع بهرهبرداری از آنها را در بر میگیرد.
در لیستی که سازمان ملی مبارزه با جرایم انگلیس(NCA) منتشر کرده استبرهکشی جنسی، بردگی خانگی، برداشت اعضای بدن و سایر اشکال استثمار یک انسان به عنوان برجستهترین موارد ذکر شده است.
گزارش خود کودکان و نوجوانان زیر سن ۱۹ به عنوان “افراد زیر سن قانونی.” در زیر لیستی از یافته های این گزارش در خصوص این جوانان است.
انگلستان طبق این گزارش ۲۲۰ تن از این افراد که زیر سن قانونی هستند توسط سازمانهای دولتی، سازمانهای غیردولتی و پلیس به کشورهایشان ارجاع داده شدهاند.
۱۷ تن از این افراد قربانی بردگی خانگی، ۵۵ تن مشکوک به بهرهکشی کاری و یک مورد مظنون به برداشت اعضای بدن بودند.
از این ۲۲۰ نفر، ۴۹ تن از ویتنام،۴۲ نفر از آلبانی و ۳۱ تن دیگر از کشورهای دیگر به انگلیس قاچاق شدهاند.
نیجریه، اریتره، افغانستان، پاکستان و جمهوری چک نیز در رتبههای بالای این فهرست قرار دارند.
روند ارجاع این افراد به دو قسم است؛ در موررد اول، محققان کار تشخیص دلیل قاچاق فرد را برعهده دارد و در وهله بعدیتصمیم قطعی در رابطه با آنها اتخاذ میشود.
آمار رسمی NCA نشان داد که بیش از ۲۰۰۰ تن از قربانیان قاچاق انسان در سال ۲۰۱۴ به این کشور وارد شدهاند.
بردگی جنسی، به یک کسب و کار جهانی و منبع سود بزرگ برای سندیکاهای جنایی بدل شده است.
بسیاری از بردگان در بریتانیا از جامعه جدا شده، به طرز وحشیانهای مورد بهرهبرداری قرار میگیرند و مجبور به ماندن در محل اقامت کثیف یا بسته میشوند.
اگر چه دولتها در سراسر اروپا تلاش کردهاند که با قاچاقچیان برخورد کنند، موفقیتهای آنها تنها به موارد اندکی محدود مانده است.