به گزارش جنبش مقابله با رسانههای بیگانه، امپراتوری دروغ: انتشار ویدئوهای برخورد خشونت بار پلیس آمریکا علیه سیاه پوستان این کشور، به سریالی تبدیل شده که پایانی ندارد.
این در حالی است که آمریکا به تازگی دوره یک ماهه اعتراضهای سراسری و پر هزینه علیه خشونت پلیس و تبعیض نژادی را آن هم در آستانه انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ از سر گذرانده است.
به گزارش «دیلی میل و راشاتودی»، ویدئوهایی از برخورد خشونت بار پلیس «نیویورک» و «پنسیلوانیا» منتشر شده که آتش زیر خاکستر اعتراضها به خشونت پلیس و تبعیض نژادی را شعله ور کرده است.


پلیس نیویورک، در حاشیه اعتراضهای رو به کاهش رفته در چارچوب «جان سیاهان مهم است»، در منطقه «بروکلین»، یک معترض سیاه پوست را پس از ضرب و شتم، با اسلحه الکترونیکی «تِیزر» هدف قرار داد.


علت این حادثه، اعتراض شهروند سیاه پوست به برخورد خشونت بار پلیس با فردی که در حال عکاسی از اعتراضها بود، اعلام شد.
https://www.mizanonline.com/files/fa/news/1399/4/23/2665310_187.mp4
دانلود
ویدئوی مذکور یادآور مرگ «جورج فلوید»، شهروند سیاه پوست آمریکایی است که در ماه گذشته توسط پلیس «مینیاپولیس» در ایالت «مینه سوتا» به قتل رسید.
افسران پلیس، این سیاه پوست را که در هنگام بازداشت فریاد میزد «دست از سرم بردارید، من کاری نکردم، بازویم را میشکنید»، به زندان منتقل کردند.


ویدئوی دیگری نیز از برخورد خشونت بار پلیس پنسلوانیا با یک شهروند سیاه پوست منتشر شده که در آن فرد بازداشت شده فریاد میزند «نمی توانم نفس بکشم.»
براساس این ویدئو، ۲ افسر پلیس یک شهروند سیاه پوست را کنترل کرده و افسر سوم زانوی خود را بر گردن وی قرار داده است.
پلیس پنسیلوانیا تلاش دارد، اقدام افسران را با رفتار نامناسب و غیرقابل کنترل فرد سیاه پوست توجیه کند.
انتشار این ویدئو سبب بروز اعتراضهایی در پنسلیوانیا شده است.
ویدئوی مذکور یادآور مرگ «جورج فلوید»، شهروند سیاه پوست آمریکایی است که در ماه گذشته توسط پلیس «مینیاپولیس» در ایالت «مینه سوتا» به قتل رسید.
قتل فلوید سبب به راه افتادن موج سراسری اعتراضها در آمریکا شد که براساس آمار و ارقم جزء پر هزینهترین اعتراضهای داخلی در این کشور بوده است.
انتهای پیام/میزان