به گزارش جنبش مقابله با رسانههای بیگانه، امپراتوری دروغ: هزاران نفر از فعالان جوان مخالف آزادی حمل سلاح روز گذشته (شنبه) در اعتراض به خشونت های مرتبط با اسلحه، روی پل «بروکلین» در نیویورک آمریکا تظاهرات کردند.
در این تظاهرات که نام آن «جوانان علیه اسلحه» بود، علاوه بر فعالان مخالف آزادی حمل سلاح، تعدادی از افراد مشهور شامل جولیان مور، بازیگر آمریکایی-انگلیسی هم حضور داشتند. برخی از این تظاهرکنندگان شعار می دادند: عدالت نیست، صلح نیست.
فعالان جوان از بخشهای مختلف نیویورک برای شرکت در این تظاهرات گرد هم آمدند. یکی از این تظاهرکنندگان که ۱۷ سال داشت، گفت: خشونت های ناشی از حمل سلاح از کشیدن یک ماشه فراتر رفته است. برخی از آنها به سبب کوتاهی در تلاش برای محافظت از نظام آموزشی مدارس دولتی ما و همچنین کمبود بودجه برای انجام اقداماتی به منظور جلوگیری از وقوع خشونت های مرتبط با حمل سلاح است.
تظاهرکنندگان همچنین برای نشان دادن اعتراض خود به خشونت های مرتبط با حمل سلاح، یک تابوت را در میان جمعیت با خود حمل کردند.