اختصاصی – به گزارش جنبش مقابله با رسانههای بیگانه، امپراتوری دروغ: ۱۵ شهریور ۱۳۴۴ سالروز تاسیس سازمان مجاهدین خلق (منافقین) بود، سازمانی که در نهایت به یک فرقه تروریستی تمام عیار تبدیل شد.
گروهک تروریستی منافقین در روزهای اخیر از طریق رسانههای خود پنجاهمین سالروز تاسیس سازمان مجاهدین خلق را جشن گرفت، اما بسیاری از اعضای جدا شده این فرقه تروریستی این ادعای منافقین را دروغ میدانند و میگویند که «مجاهدین خلق» دیروز به «منافقین خلق» تبدیل شده است و افکار سران امروز این گروهک با افکار و اندیشههای موسسان آن در زمان تاسیس زمین تا آسمان تغییر کرده است.
اکنون گروهک منافقین با تغییر ۱۸۰ درجهای، درست عکس و مخالف اصول و اهداف اولیه سازمان مجاهدین گام بر میدارند. علیه مردم، حامی دشمنان، عامل خیانت، علیه منافع ملی میهنی فعالیت میکنند. به گفته جداشدگان فرقه رجوی، اندر وخامت اوضاع و احوال «مسعود رجوی» همین بس که ایرانستیزیاش به مردمگریزی رسیده و در سالهای اخیر جرأت خروج از مخفیگاه و آفتابی شدن در ملأعام را ندارد.
سازمان مجاهدین خلق ایران در سال ۱۳۴۴ توسط سه تن از روشنفکران جوان مسلمان (محمد حنیفنژاد، سعید محسن و علیاصغر بدیعزادگان)، با هدف سرنگونی حکومت پهلوی تأسیس شد. این سازمان نیز همچون اغلب گروههایی که در دهه ۱۳۴۰ مشی قهرآمیز را در مبارزه برگزیدند، تحت تأثیر سرکوب قیام مردمی ۱۵ خرداد و شکست مبارزات مسالمت آمیز، در جریان تدوین استراتژی به «مبارزه مسلحانه» رسید و به تدریج با بهرهگیری از تئوریها و تجارب جریانهای چپ و مارکسیست آمریکای لاتین، شیوه «جنگ چریکی شهری» را در تاکتیک اتخاذ کرد. اما اعضای نادم و جداشده از مجاهدین خلق معتقدند که این سازمان شباهتی به گذشته ندارد و از مبنی اسلامی خود بهطور کامل دور شده است.
تفاوت بین افکار «مجاهدین خلق» دیروز و منافقین امروز بهحدی است که حتی برخی، سران کنونی منافقین از جمله «مسعود رجوی» را مسبب و عامل لو رفتن و کشتهشدن موسسان مجاهدین خلق توسط ساواک میدانند.
در روزهای اخیر گزارشهایی از وضعیت خفتبار منافقین در رسانهها منتشر میشود. اخیراً حدود ۱۰۰ نفر از اعضای این گروهک به بهانه وضعیت سخت زندگی در اردوگاه لیبرتی عراق، به اردوگاهی جدید در کشور آلبانی منتقل شدهاند.
اعضای جداشده گروهک منافقین که سالها از نزدیک شاهد جنایات سران این فرقه تروریستی بودند، میگویند که منافقین با مظلومنمایی، دلیل مهاجرتشان به آلبانی را تحریمهای غذایی و دارویی عنوان میکنند، اما واقعیت چیز دیگری است.
جداشدگان از فرقه رجوی، معتقدند افزایش حجم مهاجرت به کشور اروپایی آلبانی با اهداف پشتپرده انجام میشود. بر اساس این ادعا، منافقین در بهبوهه مهاجرت پناهجویان جنگزده عراقی و سوری و … به کشورهای اروپایی، به دنبال رفتن به اروپا هستند. با توجه به ارتباط بین منافقین و داعش، و حمایت رسمی گروهک منافقین از تروریستهای داعشی در دیماه سال گذشته، فرقه تروریستی رجوی به دنبال کوچدادن اعضایش به اروپا و انجام اقدامات تروریستی با اسم داعش است.
همچنین برخی دیگر از جداشدگان از فرقه تروریستی رجوی معتقدند که برخی از اعضای منافقین از ترس سران این گروهک، به هر بهانهای در طی فرار از دست منافقین و مهاجرت به کشورهای اروپایی هستند.
سرکردگان گروهک تروریستی منافقین پس از توافق هستهای جمهوری اسلامی ایران و گروه ۵+۱ جایگاه خود را در خطر میبینند و نگرانند که با نزدیکشدن ایران به کشورهای غربی، حمایت اروپا و آمریکا از این گروهک تروریستی کاهش یابد. منافقین نگرانند که با کاهش حمایتهای مادی و معنوی کشورهای غربی، نتوانند شوهای تبلیغاتی خود را برگزار کنند؛ مراسمهایی که هرچند عمدتاً با حضور افراد خارجی و غیرایرانی و همجنسباز، و با هدف سرپوشگذاشتن بر تاریخچه سیاه این گروهک برگزار میشود.
گفتنی است، “مجاهدین خلق در آغاز به دنبال انقلاب با کمک تودهها و دهقانان بود. بنیانگذاران سازمان از سال ۱۳۴۲ تا ۱۳۴۸ سرگرم تدوین ایدئولوژی سازمان بودند. آنها ابتدا به انقلاب دهقانان امید بسته بودند. این نوع تلقی تحت تاثیر تئوریهای مارکسیستی در بین اعضای سازمان به وجود آمده بود، اما شکست قائله سیاهکل سبب تغییر نگرش آنها و نا امیدی از دهقانان و روستاییان شد. در قائله سیاهکل چریک های فدایی خلق ایران پاسگاهی را در سیاهکل به تصرف درآورده و امیدوار بودند به دنبال اقدام آنها نوعی خیزش و قیام مردمی در بین روستاییان راه بیفتد، اما چند تن از مهاجمان توسط همان اهالی روستا دستگیر شد. مابقی نیز یا کشته شده و یا محاکمه و اعدام شدند.
مجاهدین خلق مبارزات مسلحانهاش را در اواخر دهه چهل و اوایل دهه پنجاه شروع کرد. به دنبال تحقیقات ساواک در خصوص طرحها و برنامه این گروه برای حملات مسلحانه، در سال ۵۰ بنیانگذاران این سازمان و بدنبال آن اکثریت کادر آن دستگیر و با اعدام بنیانگذاران و تعدادی از کادرهای اصلی آن ضربه سختی را متحمل شد و در آستانه متلاشی شدن قرار گرفت.
با این حال این گروه در سالهای اول دهه پنجاه دست به حملات متعدد مسلحانه زد. در اردیبهشت ۱۳۵۱، به یک پاسگاه پلیس در تهران حمله کردند، سپس دفتر مجله «این هفته» را که به اشاعه فرهنگ غرب و تخریب روحیه خلق متهم شده بود، منفجر کردند. همچنین در بهار ۱۳۵۱ به مناسبت بازدید نیکسون، رئیس جمهوری آمریکا از ایران، در دفتر اداره اطلاعات آمریکا، انجمن ایران و آمریکا، دفاتر پپسی کولا، جنرال موتور، شرکت نفت دریایی و هتل اینترنشنال، بمبهایی را منفجر کردند. اتومبیل ژنرال هارولد پرایس، رئیس هیئت مستشاری آمریکا را در ایران به گلوله بستند؛ اما موفق به کشتن وی نشدند. همچنین بمبی را در آرامگاه رضا شاه منفجر کردند. در ۱۲ مرداد ۱۳۵۱ به نشانه اعتراض به ورود ملک حسین، پادشاه اردن به ایران یک بمب در سفارت اردن منفجر کردند.
در سال ۱۳۵۴، شکافی عظیم در بین اعضای سازمان مجاهدین ایجاد شد. اکثریت مجاهدین به مارکسیسم رو آوردند و اقلیتی از آنها تحت عنوان مجاهدین مسلمان به اصول مذهبی پافشاری کردند. البته جدایی و انشعاب مجاهدین، ناگهانی و غیر قابل انتظار نبود، زیرا کسانی نظیر تقی شهرام و بهرام آرام چنین مباحث ایدئولوژیکی را مطرح و بر روی آن پافشاری میکردند. بسیاری از کسانیکه به مارکسیسم گرویدند، از افراد مسلمان، متعصب و معتقد به اصول توحید بودند؛ مانند روحانی و حق شناس که در تیم ایدئولوژی اصلی و اولیه عضویت داشتند یا پوران بازرگان، همسر حنیف نژاد، که از معتقدین به مذهب بود.
بدنبال تغییر ایدئولوژی، تسویههای خونینی در مجاهدین خلق صورت گرفت و تعدادی از کادرهای آن از جمله مجید شریف واقفی به قتل رسید. در سال ۵۷ به یمن پیروز انقلاب پیروزمند و سقوط شاه کادرهای باقی مانده از زندان آزاد شدند ولی از آنجا که میدیدند انقلاب با شیوههای مسالمت آمیز و نه شیوه خشونت آمیز آنها به پیروزی رسیده است بنای مخالفت با آن گذاشتند. از دید مجاهدین خلق باید انقلاب دوم صورت میگرفت. هدف انقلاب دوم کنار گذاشتن روحانیون از قدرت بود.
آنها ابتدا سعی کردند با نزدیک شدن به بنی صدر رئیس جمهور وقت که اختلافات عمیقی با حزب جمهوری و آیت الله خامنهای، شهید بهشتی و هاشمی رفسنجانی از اعضای برجسته این حزب داشت به اهداف خود برسند، اما وقتی طرح عدم کفایت بنی صدر به تصویب رسید مجدداً فعالیت مسلحانه تروریستی را در پیش گرفتند.
مسعود رجوی سی خرداد ۱۳۶۰ تنها دو روز بعد از عزل بنی صدر با صدور بیانیهای عملاً و رسماً ورود مجاهدین خلق به حملات مسلحانه تروریستی علیه جمهوری اسلامی ایران را اعلام کرد. به دنبال آن موج ترورها و انفجارهای مرگبار کشور را فرا گرفت. انفجار مسجد ابوذر تهران در ۶ تیرماه با هدف ترور آیت الله خامنهای، انفجار هفت تیر ماه دفتر حزب جمهوری اسلامی و ترور شهید بهشتی و ۷۲ تن از مسئولان حزب و مقامات کشور و انفجار هشت شهریور و ترور شهید محمد علی رجایی رئیس جمهور و باهنر نخست وزیر وقت تنها دو سه ماه بعد از اعلام رسمی ورود به فاز حملات مسلحانه تروریستی مجاهدین خلق و توسط این گروه صورت گرفت. متعاقب آن سران این گروه به فرانسه و سپس به عراق پناهنده شدند و خود را بطور کامل در راستای سیاستهای دولت عراق و بر علیه منافع مردم ایران قرار دادند. بدنبال شکستهای پی درپی در استراتژیهای اعلام شده بحثهای جدیدی به نام انقلاب ایدئولوژیک به راه افتاد که سر آغاز آن ازدواج مسعود رجوی و مریم قجر عضدانلو همسر مهدی ابریشمچی بود. از این سرفصل یعنی از ۶۴ به بعد این سازمان سیاسی نظامی عملاً مسیر تبدیل شدن به یک فرقه مذهبی – تروریستی خطرناک را به سرعت طی کرد و نیروهای خود را به ورطهای فوق العاده هولناک کشاند.
سازمان منافقین در سال ۶۷ با نا امیدی دست به آخرین حربه جنگی خود زد و به قصد تصرف تهران با کمک نیروهای عراقی و تسلیحات غربی به سمت تهران به حرکت درآمد و بعد از ۳ روز با تحمل تلفات بیشمار شکست را پذیرفت و نیروهای باقی مانده ناچار به عراق متواری شدند. بعد از این واقعه سیل ریزش نیرویی در این سازمان آغاز و تاکنون رو به افزایش بوده است و عملاً این فرقه تروریستی را به سمت نابودی کامل فیزیکی سوق داده است.
این فرقه در حال حاضر بعنوان تنها راه بقاء مشغول وطن فروشی و جاسوسی به نفع بیگانگان است و سعی میکند تا با آویختن خود به قدرتهای بزرگ مفری برای نجات بیابد. این گروه اما همچنان به دنبال انجام حملات مسلحانه تروریستی است. رهبران این فرقه هر چند مدعیاند که حملات تروریستی را کنار گذاشتهاند، اما شواهد حاکی از آن است که این فرقه در نتیجه خلع سلاح در سال ۲۰۰۳ میلادی در جریان اشغال عراق قدرت حملات تروریستی را فعلاً از دست دادهاند، اما این به معنی دست کشیدن از تروریسم نیست، زیرا هیچگاه بیانیهای با این هدف و با این مضمون صادر نکردهاند.
شواهد رسانههای غربی از حمله شبکه تلویزیونی ان بی سی آمریکا مبنی بر دست داشتن مجاهدین خلق در ترور شهید مصطفی احمدی روشن با همکاری موساد و گزارش اداره فدرال امنیت آلمان مبنی بر وجود مشی و توان بالقوه این فرقه برای دست زدن به حملات تروریستی که در سال ۲۰۰۹ میلادی منتشر شد نشان میدهد که مجاهدین خلق همچنان یک فرقه تروریستی خطرناک است.
با بسته شدن پادگان اشرف به نظر میرسد که به زمان فروپاشی سازمان تروریستی منافقین نزدیکتر شدهایم چراکه یکی از ویژگیهای مهم فرقهها زندگی در محیطی ایزوله و بدور از هرگونه ارتباط با محیط بیرونی است که اگر از بین برود موجودیت فرقه نیز به خطر خواهد افتاد.” (۱)
——-
منبع:
۱- خبرگزاری فارس
انتهای پیام/